Koulutukset

Miten selviydyn aikuisopiskelijana? Saanko ajan riittämään ja osaanko enää opiskella? Mikä opiskelutapa sopii minulle parhaiten?

Olen aloittanut monia opintoja, mutta en ole saanut mitään vietyä loppuun?

Vaihtopenkillä tarjoaa verkkokursseja henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi oman merkityksellisen polun löytämiseen ja siinä onnistumiseen. Kurssit on rakennettu tukemaan uuden uran rakentamista ja helpottamaan aikuisopiskelijan arkea. Kurssin ostaminen ei sido sinua ajallisesti, vaan voit opiskella missä haluat ja milloin haluat.

Verkkokurssit ovat erillisiä kokonaisuuksia, jotka eivät edellytä yksilöohjausta, mutta osa kursseista tukee yksilöohjausta ja ovat luonnollinen jatkumo muutoksen askeleissa.

Osallistu alla olevasta linkistä verkkokurssille ja selvitä mikä olisi sinun uusi urasi tai mistä lähdet uutta osaamista rakentamaan.

Uusi ura suunnitelmissa, mutta mistä aloitan? Katsaus Suomen koulutusmahdollisuuksiin.

Tulevien verkkokurssien sisältöjä mm. 

  • Hyvinvointia lisäävä ja merkityksellinen työ: Positiivisen psykologian menetelmiin perustuva pidempi verkkokurssi oman urapolun pohtimiseen ja uuden rakentamiseen. Kurssilla sovelletaan positiivisen psykologian ns. laajaan vahvuusnäkemykseen perustuvaa VOIMAKEHÄ® -teoriaa ja työkalua.
  • Miten onnistun aikuisopiskelijana?: Oppimaan oppisen taitoja voi harjoitella. Jos viimeisimmästä opinnoistasi on aikaa jo vuosia, opintojen aloittaminen voi tuntua haastavalle. Kurssi vahvistaa akateemisia taitoja onnistua opinnoissasi.