Ura- ja opinto-ohjaus

Mikä olisi juuri minulle sopiva tapa opiskella uusi ammatti tai päivittää osaamista uralla etenemisen vauhdittamiseksi?

Mitä lisäosaamista tarvitsisin, jotta pääsisin haluamiini tehtäviin?

Anna muutokselle mahdollisuus ja astu rohkeasti eteenpäin ammattitaitoisen opinto-ohjaajan ohjauksessa. Ohjaus perustuu ratkaisukeskeiseen ohjausteoriaan ja positiivisen psykologian menetelmiin. 

“Jos jäät odottamaan sitä täydellistä hetkeä, jolloin kaikki on vaaratonta ja varmaa, saat ehkä odottaa turhaan. Vuoret jäävät kiipeämättä ja kilpailut voittamatta tai kestävä onni saavuttamatta! 

Maurice Chevalier

Vaihtopenkillä tarjoaa henkilökohtaista ohjausta kasvotusten (lähialueet) tai verkossa etäohjauksena (esim. MS Teams tai Googlen Meet-yhteydellä). Ohjaus voi olla kertaluonteista täsmäohjausta tai tarvittaessa pidempi useamman kerran ohjausprosessi kohti konkreettista muutosta. Henkilökohtainen ohjaus alkaa yhteydenottolomakkeella ja saat ilmoittamaasi sähköpostiin alkukartoituslomakkeen, jonka pohjalta ohjaus suunnitellaan. Ohjauksen tuntihintaan sisältyy kaikki materiaali ja pidempään ohjauspakettiin osa verkkokursseista tarpeen mukaan. 

  • Yksilöohjaus 
    • lähitapaamisena Oulu-Kajaani akselilla tai verkossa
    • Ennen tapaamista lähtötilannekartoitus erillisellä lomakkeella (sis. hintaan)
  • Ohjauspaketit (3-5 x 60 min): Suositellaan tilanteeseen, jossa lähdetään aivan nollasta, eikä ohjattavalla ole tietoa mikä kiinnostaisi tai miten muutosta lähtisi viemään eteenpäin. 
  • Tiedonhaku: Täsmätietoa asiakkaan kaipaamasta alasta, opiskeluvaihtoehdoista, pääsyvaatimuksista, hakemisesta ym.
  • Ryhmäohjaus (3-5 henkilöä)